Laatste afgelopen Evenementen

Lezing MH17 advocate

VU HG-12A00 De Boelelaan 1105, Amsterdam

  In samenwerking met @qbdbd nodigt Criminal Intent jullie op dinsdag 7 maart uit bij de lezing van advocate Sabine ten Doesschate. Sabine ten Doesschate is strafrechtadvocaat bij Sjöcrona - Van Stigt …

Lezing MH17 advocate Lees meer »

Gratis

PI BEZOEK

Justitieel Complex zaanstad Smeet 1, Westzaan

Justitieel Complex Zaanstad opent zijn deuren voor Criminal Intent

Ga jij in januari het vak Sanctierecht volgen van de Master Strafrecht aan de VU? Grijp dan deze unieke kans en breng met Criminal Intent een bezoek aan Justitieel Complex Zaanstad!

Wie: Leden van Criminal Intent die het vak Sanctierecht volgen
Waar: Smeet 1, 1551 NG Westzaan
Wanneer: 18 januari 2023 van 12:30 tot 15:00
Kosten: Gratis
Inschrijving: Vrijdag 16 december vanaf 12:00 via de link in onze bio

Het Justitieel Complex Zaanstad biedt plaats aan ongeveer 1.000 justitiabelen en is zowel een gevangenis, Huis van Bewaring, Inrichting voor Stelselmatige Daders als een Penitentiair Psychiatrisch Centrum. Tijdens het bezoek worden wij ontvangen door een juridisch medewerker van het complex waarna een presentatie over JC Zaanstad gegeven wordt. Ook krijgen we een rondleiding door het complex. Let op dat je op tijd bent met inschrijven want er zijn maar een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

⚠️Belangrijke informatie voor je inschrijving⚠️:
Om je te kunnen inschrijven voor dit evenement dien je lid te zijn van Criminal Intent en je contributie te hebben betaald. Dit evenement is voor leden die het vak Sanctierecht volgen. Bij jouw inschrijving controleren wij of je aan deze vereisten voldoet. Voldoe je hier niet aan, dan word je automatisch van de lijst gehaald. Net te laat met inschrijven? Schrijf je dan in voor de reservelijst! Wie weet bemachtig jij later dan alsnog een plekje.