Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kantoorbezoek Openbaar Ministerie

november 22, 2022 @ 16:15 - 18:00

Gratis

Dit evenement is helaas vol.

Maak kennis met: het Openbaar Ministerie

Liggen jouw ambities bij het opsporen en vervolgen van strafbare feiten? Wil jij je inzetten voor een veilige en rechtvaardige samenleving? Ga met ons mee naar het Arrondissementsparket Amsterdam en ontdek alle ins en outs van jouw carrièremogelijkheden bij het OM!

Wat: Kantoorbezoek OM
Wie: Leden van Criminal Intent en CDP
Waar: IJdok, Amsterdam
Wanneer: 22 november 2022 van 16:15 tot 18:00
Kosten: GRATIS

Hoe ziet de werkdag van een officier van justitie eruit? Wat is de gouden sollicitatietip voor de start van mijn carrière bij het OM? Krijg antwoord op deze en ál jouw andere vragen tijdens het OM bezoek. Je maakt kennis met verschillende medewerkers in functies van trainee, secretaris en officier van justitie. Doormiddel van korte speeddates leer jij, onder het genot van een drankje, al deze medewerkers kennen. Zo kun je op laagdrempelige wijze netwerken én kom je meer te weten over bijvoorbeeld hun werkzaamheden, de werkcultuur en openstaande vacatures.

Let op! Wij organiseren dit evenement in samenwerking met studieVereniging CDP. Ben jij lid van CDP? Dan kun je je kosteloos aanmelden voor dit evenement via de Instagram van CDP: @crimedoespaycdp

om-aankondiging

Gegevens

Datum:
november 22, 2022
Tijd:
16:15 - 18:00
Kosten:
Gratis

Organisatoren

Criminal Intent
Crime Does Pay

Locatie

IJdok Amsterdam
IJdok 163
Amsterdam, Noord-Holland 1013MM Nederland
+ Google Maps